Известие

Collapse
No announcement yet.

Ключ за Алфа Ромео 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Като си посочил 2 ключа и после ти ги поискат и ти не можеш да ги представиш.
    ex - 147 16v multijet

Comment

Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
      Като си посочил 2 ключа и после ти ги поискат и ти не можеш да ги представиш.
      Е ясно, ама ако си посочил 1?
      Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
      Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
      JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

Правиш се на луд
        ex - 147 16v multijet

Comment

Първоначално публикувано от iee Покажи съобщение
          Е ясно, ама ако си посочил 1?
          едно време като се занимавах с застрахователна дейност не правехме каско за кражба на някой с един ключ. сега незнам как е. но като ти крадат колата, полицията иска да им покажеш двата ключа. ако нямаш, гориш
          Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, 20V, 200hp NO EGR/DPF/flappers

Comment

Колеги, попрочетох темата, но това с което аз се сблъсках е плашещо:

Имам оригинален ключ, който е доста строшен (пластмасата) като металната част просто няма изваждане (освен при разглабяне на ключа).

Обиколихме поне 10 авто ключара в софия - никой няма пластмасите за тях

Мен втори ключ не ми трябва, трябва ми хаузинга

В ауто-италия казаха че няма как да се смени само това а се поръчва нов ключ.

Цената е 1800 български лева (словом ХИЛЯДА И ОСЕМСТОТИН) което включва препрограмиране на борд компютъра, понеже не издавали дупликати по никакъв начин.

За сравнение, в Балкан Стар, издаване на дубликат за инфраред ключ на W140 (1995та кола) струва 500лв и искат 50лв за обучение на ключа (което е елементарно) за да му важи гаранцията. Непонятно ми е защо за алфата е толкова по-скъпо
            159 1.9 JTDm, 150bhp, 2009та

Comment

Първоначално публикувано от Виктория Покажи съобщение
              Непонятно ми е защо за алфата е толкова по-скъпо
              Защото ! Болен на легло най лесно се е.. !

Колегата точно и ясно е описал къде как и за колко пари стават нещата. Няма да има оригиналния вид, но в Ибей има кутиики.
              Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
              159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
              NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Първоначално публикувано от Виктория Покажи съобщение
                Колеги, попрочетох темата, но това с което аз се сблъсках е плашещо:
                ...

За сравнение, в Балкан Стар, издаване на дубликат за инфраред ключ на W140 (1995та кола) струва 500лв и искат 50лв за обучение на ключа (което е елементарно) за да му важи гаранцията. Непонятно ми е защо за алфата е толкова по-скъпо
                глупости! 20тина евро е кутииката и ибей, в нетя има и туториълче как се сменя
                Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, 20V, 200hp NO EGR/DPF/flappers

Comment

Е па на , вижте на какво попаднах, дано е Полезно за някого - Транспондер за 159-ка
                  http://www.aliexpress.com/item/New-V...249535067.html
                  EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                  EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                  NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Не знам какви са тия 1800лв дето се цитират тука за ключ. Аз се обаждах в Ауто Италия за ключ на 159-ка. Искаха ми vin номера на колата и казаха, че ще ми се обадят след 10мин. да ми дадат цена. Обадиха ми се и ми казаха цена 826лв. и време за доставка около 2 месеца понеже идва от Италия.
                    Проверих и в Италия, там цената беше 300 евро.
                    Не че 826лв. е евтино, но е по-добре от 1800

Comment

И аз съм с един ключ, какъв е този VIN номер?
                      http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                      159 1.9JTDm
                      156 1.8TS ...exxxx
                      145 1.4TS ...exxxx

Comment

Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
                        И аз съм с един ключ, какъв е този VIN номер?
                        Номера на рамата
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                          Номера на рамата
                          aaaaa
                          http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                          159 1.9JTDm
                          156 1.8TS ...exxxx
                          145 1.4TS ...exxxx

Comment

Колеги, обяснете ми моля като на бавноразвиващ, какво ми трябва за да си изкарам втори ключ за 159-ката? Транспондер, празна кутийка и ключар за да стане по-добре или направо при ключар ? Имам си оригинален ключ, но от автокъщата ме плъзнаха по надолнището , че италианеца ( първия собственик) имал два ключа ама не можел да ги намери за което два месеца ме мотаха. В София към кой ключар мога да се обърна? Благодаря предварително...

Comment

Първоначално публикувано от Telerig Покажи съобщение
                              Колеги, обяснете ми моля като на бавноразвиващ, какво ми трябва за да си изкарам втори ключ за 159-ката? Транспондер, празна кутийка и ключар за да стане по-добре или направо при ключар ? Имам си оригинален ключ, но от автокъщата ме плъзнаха по надолнището , че италианеца ( първия собственик) имал два ключа ама не можел да ги намери за което два месеца ме мотаха. В София към кой ключар мога да се обърна? Благодаря предварително...
                              Колега, и аз го имам същия проблем, има едни известни ключари близо до метрото на Константин Величков и Стамболийски (срещу Нипроруда) знаят ги в района. Скоро пак ще намина да проверя дали има прогрес. Предният път като отидох, преди около месец и половина ми казаха, че са правили, но техния човек заминал заедно със софтуера за Европата. Оттогава не знам дали са си набавили софтуера. Ако някой друг чуе нещо нека пише. Назад във форума се спрягат различни цени. Мен лично ме устройва нещо до 250 лева.

Comment

Наскоро минавайки през Ринг мола се отбих при ключаря който е до Бриколаж магазина на партера и му показах ключа си - разгледа го провери по каталог цените и каза, че може да се направи копие със обучване на чипа за около 150 лв. Разполагат с необходимия софтуер. Цената е супер и мисля да действам, защото с един ключ е доста притеснителна работата.

Comment

Working...
                                X