Като си посочил 2 ключа и после ти ги поискат и ти не можеш да ги представиш.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ключ за Алфа Ромео 159
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщениеКато си посочил 2 ключа и после ти ги поискат и ти не можеш да ги представиш.Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto
Comment
-
-
Първоначално публикувано от iee Покажи съобщениеЕ ясно, ама ако си посочил 1?
Comment
-
Колеги, попрочетох темата, но това с което аз се сблъсках е плашещо:
Имам оригинален ключ, който е доста строшен (пластмасата) като металната част просто няма изваждане (освен при разглабяне на ключа).
Обиколихме поне 10 авто ключара в софия - никой няма пластмасите за тях
Мен втори ключ не ми трябва, трябва ми хаузинга
В ауто-италия казаха че няма как да се смени само това а се поръчва нов ключ.
Цената е 1800 български лева (словом ХИЛЯДА И ОСЕМСТОТИН) което включва препрограмиране на борд компютъра, понеже не издавали дупликати по никакъв начин.
За сравнение, в Балкан Стар, издаване на дубликат за инфраред ключ на W140 (1995та кола) струва 500лв и искат 50лв за обучение на ключа (което е елементарно) за да му важи гаранцията. Непонятно ми е защо за алфата е толкова по-скъпо159 1.9 JTDm, 150bhp, 2009та
Comment
-
Първоначално публикувано от Виктория Покажи съобщениеНепонятно ми е защо за алфата е толкова по-скъпо
Колегата точно и ясно е описал къде как и за колко пари стават нещата. Няма да има оригиналния вид, но в Ибей има кутиики.Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Първоначално публикувано от Виктория Покажи съобщениеКолеги, попрочетох темата, но това с което аз се сблъсках е плашещо:
...
За сравнение, в Балкан Стар, издаване на дубликат за инфраред ключ на W140 (1995та кола) струва 500лв и искат 50лв за обучение на ключа (което е елементарно) за да му важи гаранцията. Непонятно ми е защо за алфата е толкова по-скъпо
Comment
-
Е па на , вижте на какво попаднах, дано е Полезно за някого - Транспондер за 159-ка
http://www.aliexpress.com/item/New-V...249535067.htmlEX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
-
Не знам какви са тия 1800лв дето се цитират тука за ключ. Аз се обаждах в Ауто Италия за ключ на 159-ка. Искаха ми vin номера на колата и казаха, че ще ми се обадят след 10мин. да ми дадат цена. Обадиха ми се и ми казаха цена 826лв. и време за доставка около 2 месеца понеже идва от Италия.
Проверих и в Италия, там цената беше 300 евро.
Не че 826лв. е евтино, но е по-добре от 1800
Comment
-
И аз съм с един ключ, какъв е този VIN номер?
Comment
-
Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщениеИ аз съм с един ключ, какъв е този VIN номер?Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
-
Колеги, обяснете ми моля като на бавноразвиващ, какво ми трябва за да си изкарам втори ключ за 159-ката? Транспондер, празна кутийка и ключар за да стане по-добре или направо при ключар ? Имам си оригинален ключ, но от автокъщата ме плъзнаха по надолнището , че италианеца ( първия собственик) имал два ключа ама не можел да ги намери за което два месеца ме мотаха. В София към кой ключар мога да се обърна? Благодаря предварително...
Comment
-
Първоначално публикувано от Telerig Покажи съобщениеКолеги, обяснете ми моля като на бавноразвиващ, какво ми трябва за да си изкарам втори ключ за 159-ката? Транспондер, празна кутийка и ключар за да стане по-добре или направо при ключар ? Имам си оригинален ключ, но от автокъщата ме плъзнаха по надолнището , че италианеца ( първия собственик) имал два ключа ама не можел да ги намери за което два месеца ме мотаха. В София към кой ключар мога да се обърна? Благодаря предварително...
Comment
-
Наскоро минавайки през Ринг мола се отбих при ключаря който е до Бриколаж магазина на партера и му показах ключа си - разгледа го провери по каталог цените и каза, че може да се направи копие със обучване на чипа за около 150 лв. Разполагат с необходимия софтуер. Цената е супер и мисля да действам, защото с един ключ е доста притеснителна работата.
Comment
Comment